SKINOVI STCC
+5
KOTA
Jovica
Zharko
Ivke
Retro
9 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: SKINOVI STCC
Retro wrote:Zhare poslao si mi potpuno isto...!
Nije isto, napravio sam overwrite na stari fajl, ime rar-a je ist, ali unutra ima ini fajlova za sve
evo sad si me chak i naterao da ga skinem i proverim
Zharko- Posts : 57
e sad je u redu...Zharko wrote:Retro wrote:Zhare poslao si mi potpuno isto...!
Nije isto, napravio sam overwrite na stari fajl, ime rar-a je ist, ali unutra ima ini fajlova za sve
evo sad si me chak i naterao da ga skinem i proverim
Retro- Posts : 83
KRAEN ROK ZA SKINOVI E 24.3.2013,NEMA DA IMA NOV SKIN UPDATE
KOTA- Admin
Menjam auto, pa ce biti jedan update za nas tim... Veceras bi trebalo da bude gotovo... Ako ne stigne veceras, do kada sutra je krajnji rok?
speedfreak968- Posts : 39
speedfreak968 wrote:Menjam auto, pa ce biti jedan update za nas tim... Veceras bi trebalo da bude gotovo... Ako ne stigne veceras, do kada sutra je krajnji rok?
od KOTA Juče u 7:13 pm
KRAEN ROK ZA SKINOVI E 24.3.2013,NEMA DA IMA NOV SKIN UPDATE
OK, evo ga Speedfreak968/Vulfman Honda skin za Trkanje Forum Tim:
http://www.4shared.com/zip/Xcqvxqys/Vulfman_honda.html?
Bila je Alfa 156... Znaci to brisi, ubaci ovo... Thanks...
http://www.4shared.com/zip/Xcqvxqys/Vulfman_honda.html?
Bila je Alfa 156... Znaci to brisi, ubaci ovo... Thanks...
sta bi zakleti alfisti odose u honde...
KOTA- Admin
Jbga, mnogo je lose uradjena Alfa. Znamo da je imala fenomenalne rezultate u ITCC, ETCC i WTCC i mnogim drugim lokalnim touring shampionatima a ovde su je napravili UZASNO LOSE. Jako tesko moze sa njom da se napravi dobro vreme a to nije ni iz bliza dovoljno da se bude konkurentan. Sa Hondom opusteno pravim i po sekundu bolje vreme, znaci bez muke i ne znam koje koncentracije. Mislim da je potpuno nerealno uradjena Alfa, i to je razlog zbog cega sam se odlucio za automobil koji se ponasa onako kako se to od trkackog automobila i ocekuje. Nije mi bilo svejedno, ali hocu da se trkam a ne da se borim i mucim sa autombilom celu trku, koji osim zgledom veze nema sa Alfom... Vozim Alfu 156 2.5 V6, i veruj mi da se ta moja Alfa u stock varijanti bolje ponasa u krivinama na limitu od ove u igri.
1. Uzivam u citanju komentara u kojima poredite igricu i automobile koje vozite privatno.
2. Ako svoj civilni auto u saobracaju teras kroz krivine na limitu, treba ti uzeti dozvolu i nikad ti je ne vratiti...
2. Ako svoj civilni auto u saobracaju teras kroz krivine na limitu, treba ti uzeti dozvolu i nikad ti je ne vratiti...
Paprika- Posts : 15
Zato postoji Miseluk, Ada Huja, Navak, Kosutnjak rano ujutro i da ne nabrajam dalje Taman posla da na limitu vozim po saobracajnom spicu. Ja sam sredovecni cika i otac troje dece, postujem zakone i drustvena ogranicenja, ukljucujuci i ona koja se odnose na ponasanje u saobracaju.
speedfreak968 wrote:Zato postoji Miseluk, Ada Huja, Navak, Kosutnjak rano ujutro i da ne nabrajam dalje Taman posla da na limitu vozim po saobracajnom spicu. Ja sam sredovecni cika i otac troje dece, postujem zakone i drustvena ogranicenja, ukljucujuci i ona koja se odnose na ponasanje u saobracaju.
A kad zavrshish sa pazenje, popijesh po neku prijavu za opasno vozenje
Zharko- Posts : 57
E to je totalna besmislica bila, i nikakve veze sa brzinom nije imalo... Da ne opisujem sad situaciju, ali ako je to bila opasna voznja onda jbga... BTW, ta prijava nije dosla do Suda
Emirates Racing
4shared.com/rar/C8uumkLV/Emirates_Racing.html?
Nisam nesto vest kod popunjavanja. Samo ne znam kako ovo ide
[[[Emirates Racing]]]
[[Melo]]
[Peugeot 308]
body=MeloBODY.DDS
windows=MeloWINDOWS.DDS
interiorwindow=MeloINTWINDOW.DDS
numberplate=OVO SE RETKO RADI (OBRIŠEŠ)
driver=MeloSUIT.DDS
ext_driver=MeloEXTSUIT.DDS
helmet=MeloHELMET.DDS
MenuFlag=SERBIAMENI.TGA
IngameFlag=SERBIARESULT.TGA
4shared.com/rar/C8uumkLV/Emirates_Racing.html?
Nisam nesto vest kod popunjavanja. Samo ne znam kako ovo ide
[[[Emirates Racing]]]
[[Melo]]
[Peugeot 308]
body=MeloBODY.DDS
windows=MeloWINDOWS.DDS
interiorwindow=MeloINTWINDOW.DDS
numberplate=OVO SE RETKO RADI (OBRIŠEŠ)
driver=MeloSUIT.DDS
ext_driver=MeloEXTSUIT.DDS
helmet=MeloHELMET.DDS
MenuFlag=SERBIAMENI.TGA
IngameFlag=SERBIARESULT.TGA
Melo- Posts : 9
VREME ZA SLANJE SKINOVA JE ISTEKLO !
speedfreak968 wrote:Zato postoji Miseluk, Ada Huja, Navak, Kosutnjak rano ujutro i da ne nabrajam dalje Taman posla da na limitu vozim po saobracajnom spicu. Ja sam sredovecni cika i otac troje dece, postujem zakone i drustvena ogranicenja, ukljucujuci i ona koja se odnose na ponasanje u saobracaju.
Ne sumnjam ja u to, nego sam malkice osetljiv na temu, zato sto sam zbog raznoraznih sto voze na limitu po javnim putevima (mada, da se ne lazemo, uglavnom glupih klinaca) ostao bez nekoliko clanova familije i prijatelja... U vise odvojenih slucajeva...
Paprika- Posts : 15
Respect! Na zalost zbog raznih psihopata za volanom mnogi od nas su imali strasna iskustva i gubitke. Ljubav prema brzini i nedostatak mozga su dve potpuno razlicite stvari... Strasno je kada se sjedine u istoj osobi... Ako jos u igru udje "nedodirljivi" tatica, pa pun k'o brod... Na zalost, takvih ima ih mnogo vise nego sto smemo i da pretpostavimo...
I na kraju, sorry svima za off topic...
I na kraju, sorry svima za off topic...
Samo moja alfa ce da brani Italijane svi ostali su presli kod Japance.
Jebiga ova 156 ide bas kao i moja 156 1.9 jtd (penzionerski), pa tako cemo ja i moja Alfa biti stalno na zacelju.
Jebiga ova 156 ide bas kao i moja 156 1.9 jtd (penzionerski), pa tako cemo ja i moja Alfa biti stalno na zacelju.
saso- Posts : 5
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2