IRACING NEWS
3 posters
MVR :: RACING SIMULATIONS :: IRACING
Page 1 of 1
Re: IRACING NEWS
Lijep pozdrav svim članovima MVR-a. Da budem kratak i jasan; nisam bas neki iskusni vozač ali uživam u tome , volim to... Probao sam dosta sim iigrica ali iracing je po meni nesto novo, novo iskustvo. Evo vozim ga manje od mjesec dana i ostavilo je jako dobar dojam. Fizka, force, grafika, realnost, zvuk.... po meni vrhunac simulacije, ali (uvjek ima taj ali ) šteta sto za sada nema vise evropskih autica možda i bude u skoroj budućnosti s obzirom da se iz godine u godinu šire. Svaka im čast za iracing. Pa eto ako je netko probao rado bi čuo koji komentar od Vas pravih vozača
skiky007- Posts : 7
Slazem se stobom skiky, momentalno je vrhunac, ali preskupo za nas, za sve sto je nova treba lova, svaki mesec calenzi, a i slab je izbor automobila, nema touring cars nema racing.
One Free Month of iRacing Promo
Eden mesec besplatno iRacing
VISIT
iRacing has launched a new promo deal, allowing interested sim racers to try their online racing simulation for a full month, completely free of charge.
The free month includes all the base content required to get your iRacing career going plus the Skip Barber FSB 2000 open wheeler on top of that.
While the base content does not include iRacing’s flagship content like the Williams Formula One car or Spa Francorchamps, it is a great opportunity for all critics and interested users of user sims to see what all the fuss is about.
The base package includes both ovals and two road courses (Laguna Seca & Lime Rock Park), the choice of cars includes a Legends car, the Spec Racer Ford and the increasingly-popular Mazda MX5. As with all iRacing promos, the offer is only valid for new customers, the promo is active until the end of December and can be started by following the link below.
Eden mesec besplatno iRacing
VISIT
iRacing has launched a new promo deal, allowing interested sim racers to try their online racing simulation for a full month, completely free of charge.
The free month includes all the base content required to get your iRacing career going plus the Skip Barber FSB 2000 open wheeler on top of that.
While the base content does not include iRacing’s flagship content like the Williams Formula One car or Spa Francorchamps, it is a great opportunity for all critics and interested users of user sims to see what all the fuss is about.
The base package includes both ovals and two road courses (Laguna Seca & Lime Rock Park), the choice of cars includes a Legends car, the Spec Racer Ford and the increasingly-popular Mazda MX5. As with all iRacing promos, the offer is only valid for new customers, the promo is active until the end of December and can be started by following the link below.
Vcera ja simnav Iracing free 1 mesec, nolmano e osakatena so izborot na koli, izborot e mnogu mal, probav nekolku kruga so MazdaMX5 interesno, no mislam deka e mnogu pari seuste za tolku mal izbor na koli, i full verzijata da ja imas mislam deka e slab izborot.
Laki, hoćemo se sutra malo družiti na iracing-u?
Neznam kako jos funkcionira ovo Iracing, nisu mogli pokplicirano da urade mame im jebem americko.
U čemu je problem? Znam da naplate 1$ zbog Peypala, skine se instalacija kada prođe transakcija... Trebalo bi raditi, preko njihove stranice se pokreće igra, znaci kada instaliras ideš na iracing member I logiras se i tamo ima sve. Ne znam di si zapeo. Da malo su iskoplicirali!! Ameri, to mogu samo oni. Ako mogu kako pomoci samo reci
Ma uredu je to sam sredio u vezi paypala, nego ono nivno online lobby na ssajt je sranje, tamo treba da citas 2 sata za da se snages, nisu mogli vise da kompliciraju, a ovo sto daju free mnogo je slab izbor, onaj ford racer car on je dobro uragen, ostalo je onako. Nema radical nema V8 nema F1 nema Chevy da se proba, trebali su bar nesto od ovo da bude free, da osetis speed ovo sto su dali ne ide vise od 200km.
Ma je. Je... ga treba sve platiti, ja sam si uzeo corvette i odlican je, za koji dan ću si uzeti Ford v8. Kako ti se čini sto si do sada probao, fizika i forcefeedback?
Kazem ti ovo sto je free nema vise od 200 konja, nema speed, probao sam prije godinu dana radical bio sam oduseven prekrasno, zato kazem ti nista ne vredi ako vozis mazda 170 konja ko da vozis neka tjunirana peglica.
MVR :: RACING SIMULATIONS :: IRACING
Page 1 of 1